DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Români din Italia spală mandarinele cu „şampon de vase”. Video

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Mai mulți români din Italia s-au filmat în timp ce spală mandarinele cu „şampon de vase”. Materialul a fost prezentat de Știri Diaspora.

Românii vorbesc pe video și spun că acestea sunt fructele care ajung pe piață.

În timp ce spală mandarinele, ei mărturisesc că sunt plătiţi cu 7 euro pe oră, în timp ce kilogramul de mandarine este vândut doar cu câţiva cenţi.

Cum se spală mandarinele înainte de a ajunge la piață

Mandarine spălate cu „șampon de vase“, în Italia, de muncitori români.  Știrea a fost publicată pe stiridiaspora.ro. 

. „Ia uitați frații mei ce cumpărăm noi din piață. Astea sunt mandarinele și acum uitați cum le spălăm cu șampon de vase, și după le cumpărăm din piață. Ia uitați aici. Și ne mai dă și 7 euro la oră că îi spălăm mandarinele. Durează o oră să spălăm 10 kilograme de mandarine. Și ei le vând cu 40 de cenți la market. Așa varză sunt italienii. Nouă ne dă 7 euro la oră să spălăm mandarinele și ei le vând cu 40, 50 de cenți“, se aude pe filmare cum spune unul dintre muncitorii români.

Sursa Agromedia.ro

 158 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos