DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

România ar putea interzice zborurile din cauza temerilor legate de noua tulpină Covid-19

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

România ar putea interzice zborurile din Regatul Unit duminică sau luni, a anunțat șeful DSU, Raed Arafat, după ce Italia, Belgia și Olanda au luat deja această decizie, pe fondul temerilor privind noua tulpină Covid-19.

  • Italia, Belgia și Olanda blochează zborurile cu Regatul Unit, iar Germania și Franța se pregătesc să facă același lucru, din cauza temerilor legate de noua tulpină Covid-19 din sud-estul Angliei.

„Am avut o discuție și domnul prim-ministru la telefon și INSP urmează să ne dea un punct de vedere astăzi, o analiză în acest sens. Normal că urmărim situația și normal că dacă se impun măsuri, vor fi luate măsuri. Problema nu este că crește gravitatea cazurilor, dar că crește numărul infectaților. Analiza INSP se va discuta cu Ministerul Sănătății și restul colegilor”, a spus Raed Arafat, la Digi24.

Secretarul de stat în MAI a afirmat că România ar putea interzice și ea zborurile din Regatul Unit chiar duminică sau luni.

Italia, Belgia și Olanda blochează zborurile cu Regatul Unit, iar Germania și Franța se pregătesc să facă același lucru, din cauza temerilor legate de noua tulpină Covid-19 din sud-estul Angliei, scrie Mediafax.

Sursa ObservatorNews

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde