România BOLNAVĂ: Două cadre didactice au fost REȚINUTE de poliție pentru că și-au AGRESAT SEXUAL elevii

Fii la curent cu noutățile

Informații revoltătoare sunt făcute publice de poliție! Micuții din România nu mai sunt terorizați doar cu amenințarea COVID19 și cursuri online sau cu învățatul în clădiri necorespunzătoare, ci chiar și de către cei care ar trebui să le croiască un drum prin viață! În cursul acestei zile, au fost continuate cercetările în două dosare penale distincte, în care două cadre didactice sunt bănuite de săvârșirea unor infracțiuni la viața sexuală, polițiștii dispunând reținerea pentru 24 de ore a unui profesor și a unei educatoare.

1. Au fost continuate cercetările în cauza raportată la data de 12.01.2022, când o elevă de 14 ani a înregistrat un profesor de biologie de ani din cadrul Școlii Generale din satul Costana, în momentul în care îi făcea avansuri, cu tentă sexuală și a manifestat un comportament indecent și provocator.

După continuarea cercetărilor, în cursul acestei zile, polițiștii au dispus reținerea profesorului pentru 24 de ore, tot astăzi, acesta fiind prezentat instanței competente, care a dispus arestarea pentru 30 de zile.

2. De asemenea, s-au continuat cercetările într-un dosar complex din luna decembrie 2021, fiind administrat material probator și efectuate 2 percheziții domiciliare.

La data de 06.12.2021, o educatoare la o gradiniță din comuna Bosanci a sesizat că autoturismul proprietate personală, parcat în fața blocului, a fost incendiat, în cursul zilei de 17 decembrie fiind identificat autorul și reținut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat.

Însă, din cercetările efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul care a incendiat mașina educatoarei este tatăl a doua fetițe minore care frecventează cursurile grădiniței unde activează cadrul didactic și care ar fi recurs la acest gest de răzbunare, ca urmare a unor acte de viol și agresiune sexuală din partea educatoarei asupra fiicelor sale.

Citeste integral pe stiripesurse

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.