Romania, hai sa fim alaturi de Diana Iovanovici Sosoaca

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Dragi cititori, va multumim ca in ultimii 2 ani si jumatate de activitate v-ati strans peste 2 milioane de Romani care ne-au citit. Mii, poate chiar zeci de mii ne urmaresc in fiecare zi, dar din pacate CENZURA stirilor REALE in Romania este la un nivel foarte ridicat.

Suntem printre singurele site-uri de Media care ii sunt alaturi Dianei in toate proiectele pe care le are, de aceea apelam la bunatatea dumneavoastra sa ne fiti alaturi in lupta cu sistemul corup pe care il avem. Daca sunteti alaturi de Diana in aceasta lupta puteti sa deviniti membru de sustinere al acestui proiect.

Avem nevoie de toate fortele posibile pentru a contiuna acest proiect zi de zi, luna de luna, an de an! Trebuie sa le demonstram ca impreuna suntem mai puternici si uniti.

Devino chiar acum un membru de sustinere accesand acest buton

In prezent avem 4 membri care ne sustim activitatea. Va multumim si impreuna sa luptam.

[wp_stripe_donation] Foto: evz.ro

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *