DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

România intră în hora înarmării nucleare – SUA a anunțat că oferă suport total

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a primit asigurări pentru suportul SUA pentru dezvoltarea programului nuclear civil al României.

„Am avut o nouă întâlnire de lucru cu Jose W. Fernandez, Under Secretary for Economic Growth, Energy, and the Environment, pentru a discuta despre ulimele evoluții ale proiectelor prevăzute în Acordul între Guvernul României şi Guvernul Statelor Unite ale Americii privind cooperarea în legătură cu proiectele nuclearo-energetice de la Cernavodă şi în sectorul energiei nucleare civile din România”, scrie Virgil Popescu pe Facebook.

Ministrul anunță că a discutat despre finanțarea pentru retehnologizarea reactorului 1 și construcția reactoarelor 3 și 4 de la Cernavodă, despre întărirea parteneriatului strategic în domeniul energiei dar și al relațiilor comerciale și bilaterale dintre cele doua state.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

 140 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos