DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Rugăciunea celor 9 marți îndeplinește dorințe. Poți să o citești începând de astăzi

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Rugăciunea celor 9 marți îndeplinește dorințe. Există o rugăciune despre care se spune că are o mare putere asupra celor care o citește 9 zile de marți la rând. Îți aduce liniște, bucurie, reușite și răspunsuri la întrebări nerostite. Poți să o citești începând de astăzi.

Care este rugăciunea celor 9 marți

Rugăciunea celor 9 marți vorbește despre încrederea că Dumnezeu ne ascultă și ne ajută atunci când avem mai multă nevoie de el. Rostește această rugăciune timp de 9 zile de marți și vei vedea rezultatele. Astăzi este marți, așa că poți să începi de acum cele 9 zile de rugăciune. Este o rugăciune scurtă care aduce liniște și împlinire celui care o citește. Aprinde o lumânare și rostește-o.

”Doamne Dumnezeule, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu.

Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.

În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima, te implor, ajută-mă să te păstrez mereu în gând și suflet astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile mele, mai ales în durerea care mă copleșește acum (se rostește dorința).

Te implor, Tată Ceresc cel ce ajuți pe cei aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt orice rău care șade acum la picioarele tale.

Amin!”

Calendar ortodox 19 ianuarie 2021

Nu de puține ori ni se întâmplă să trecem prin perioade mai grele în care să ni se pară că nu vom mai zări luminița de la capătul tunelului. În acele zile, cei credincioși apelează la rugăciune. Acolo își găsesc liniștea și acolo cer ajutor din partea Divinității. Nu ai nimic de pierdut dacă aprinzi o lumânare și citești o rugăciune, fiind atent la fiecare cuvânt rostit. Credința ne ajută să fim mai răbdători, să avem speranță, să fim mai buni și să iertăm mai mult.

Sursa Huff.ro

 137 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos