DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Rusia a încheiat mobilizarea celor 300.000 de rezerviști. Vladimir Putin: ”Vreau să le mulțumesc tututor celor care s-au alăturat armatei ruse”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Ministrul rus al Apărării a anunțat vineri că mobilizarea parțială decretată pe data de 21 septembrie s-a încheiat. Serghei Șoigu a transmis că Rusia a atins ținta mobilizării celor 300.000 de rezerviști.

Ministrul rus al apărării i-a transmis vineri, lui Vladimir Putin că mobilizarea parțială s-a încheiat și că Rusia și-a atins obiectivul recrutării celor 300.000 de rezerviști.

Astfel, Șoigu a raportat că aproximativ 82.000 de rezervișt se află deja în Ucraina, unde participă activ la ”operațiunea militară specială”, iar jumătate dintre aceștia au fost repartizați deja în unitățile combatante, în timp ce alți 218.000 de recruți se află în continuare în tabere de pregătire militară.

Vladimir Putin a reacționat imediat la auzul acestor vești și a ținut să le mulțumescă soldaților ruși mobilizați pentru așa-zisul lor patriotism, dar și pentru faptul că își „apără” țara, casele și familiile.

„Vreau să le mulțumesc tututor celor care s-au alăturat armatei ruse..Mulţumesc pentru această loialitate faţă de datorie, pentru acest patriotism”, a spus Vladimir Putin.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 128 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos