DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Rusia acuză o provocare cu substanțe chimice extrem de toxice din partea SUA în Ucraina: Le-au dus cu trenul spre Donbas

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Statele Unite ale Americii plănuiesc o provocare în Ucraina folosind substanțe chimice toxice, a declarat marți Ministerul rus al Apărării, transmite Reuters.

Ministerul l-a citat pe fostul ambasador al SUA în Rusia, John Sullivan, care a declarat că „trupele rusești plănuiesc să folosească arme chimice în zona operațiunii militare speciale”.

„Considerăm aceste informații ca fiind intenția Statelor Unite și a complicilor lor de a efectua o provocare în Ucraina folosind substanțe chimice toxice”, a declarat Igor Kirillov, șeful trupelor de apărare împotriva radiațiilor, substanțelor chimice și biologice din cadrul forțelor armate ale Rusiei, în timpul unui briefing.

El a precizat că Rusia „va identifica și pedepsi adevărații vinovați”.

Kirillov susține că pregătirile pentru provocare sunt „în plină desfășurare”, scrie TASS.

Șeful trupelor de apărare împotriva radiațiilor, substanțelor chimice și biologice din cadrul forțelor armate ale Rusiei a mai spus că substanțe chimice au fost livrate cu ajutorul unui tren în Kramatorsk și au fost descărcate sub supravegherea ofițerilor SBU și a forțelor armate ucrainene.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde