Rusia amenință: ‘Implicarea din ce în ce mai mare a NATO în conflict riscă să genereze o confruntare directă între puterile nucleare’

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Administraţia Rusiei a condamnat vehement, joi, implicarea militară din ce în ce mai mare a Alianţei Nord-Atlantice în Ucraina, avertizând că acest lucru ar putea genera “consecinţe catastrofale”, transmite Mediafax.

Serghei Riabkov, adjunct al ministrului rus de Externe, a afirmat, la Conferinţa pentru Dezarmare de la Geneva, că cele mai mari riscuri strategice sunt generate în acest moment de politicile Statelor Unite şi NATO, pe care le-a acuzat că “alimentează” conflictul din Ucraina şi alte conflicte regionale.

Acuză NATO

“Implicarea din ce în ce mai mare a NATO în conflict riscă să genereze o confruntare directă între puterile nucleare şi vor fi consecinţe catastrofale”, a afirmat Serghei Riabkov, conform site-ului BR24.de şi cotidianului Le Monde.

citeste integral pe stiripesurse

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *