DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Rusofilul Cozmin Gușă insinuează că Ambasada SUA s-ar ocupa cu otrăvirea „patrioților” de tip George Simion!

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

A trecut neobservată, în această săptămână, o afirmație extraordinar de gravă a lui Cozmin Gușă la România TV. Intoxicatorul rusofil a insinuat, la televiziunea fugarului Sebastian Ghiță (cu care s-a întâlnit la Belgrad), că George Simion nu s-a dus la Ambasada SUA ca „să nu-i pună ăia ceva în ceai”!

Invitat miercuri, prin Skype, să comenteze asaltul asupa Parlamentului declanșat marți, 21 decembrie, de AUR-iștii conduși de George Simion, „analistul politic” (a se citi: ratatul politic) Cozmin Gușă a făcut o afirmație iresponsabilă, de maximă gravitate în spectrul diplomatic.

Referindu-se la prezența la Parlament a șefului interimar al Ambasadei SUA la București (însărcinatul cu afaceri David Muniz), a cărui mașină a fost vandalizată în parcare de un individ din „hoarda lui Simion”, Cozmin Gușă a spus: „Nu știu ce căuta oficialul american la Palatul Parlamentului. S-o fi dus să se întâlnească cu George Simion… Poate a vrut să se întâlnească cu George Simion și n-a vrut să se ducă George Simion la Ambasadă, să nu-i pună ăia ceva în ceai…”

„Să-i pună ceva în ceai” – adică să-l otrăvească! Așa sună insinuarea ticăloasă a rusofilului Cozmin Gușă, cel care în urmă cu 6 luni spunea explicit, tot la RTV: „Eu stau să socotesc în aceste zile dacă pot să-ncep o mișcare de convingere a mai multora, la rândul lor, de părăsire a Uniunii Europene. Pentru că Uniunea asta Europeană îmi pare tare mult o Uniune Sovietică. Nu văd nicio diferență a Uniunii Sovietice cu ceea ce se întâmplă aicea”.

Citeste integral pe Ziaristii

 301 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos