DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

S-a deschis cea mai mare închisoare în `Capitala mondială a crimei` (Video)

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Una dintre cele mai mari închisori din lume s-a deschis în „capitala mondială a crimei”. Primii 2.000 de deținuți au fost transferați în acest penitenciar-mamut din El Salvador, America Centrală.

Centrul poate găzdui 40.000 de prizonieri, păziți de 850 de gardieni. Sunt unii dintre cei mai duri infractori de pe planetă, membri ai bandelor care fac prăpăd în statul din America Centrală, notează Digi 24.

Anul trecut, autoritățile au instituit starea excepțională în această țară, din cauza numărului mare de crime. Unele drepturi constituționale au fost suspendate, arestările pot fi făcute fără mandat, iar deținuții nu mai au dreptul la un avocat.

De atunci, peste 64.000 de suspecți au ajuns după gratii. Deși organizațiile pentru drepturile omului critică măsura, aceasta este susținută de majoritatea locuitorilor țării.

 

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde