Saga drogaților: DIICOT face precizări despre decizia lui Klaus Iohannis de a-l pensiona pe șeful Secției de combatere a traficului de droguri

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, un decret privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, a procurorului Bogdan – Felician Voicu, şeful Secţiei de combatere a traficului de droguri din cadrul DIICOT.

Mai multe publicaţii au susţinut că Bogdan – Felician Voicu a fost revocat din funcţie de şeful statului ca urmare a faptului că doi tineri au murit după ce au consumat droguri la Saga Festival din Bucureşti, însă DIICOT a transmis luni un comunicat de presă în care precizează că procurorul solicitase şi obţinuse, încă din luna mai, aprobare pentru pensionare din partea Consiliului Superior al Magistraturii.

Astfel, conform DIICOT, Bogdan – Felician Voicu, procurorul şef al Secţiei de combatere a traficului de droguri, a formulat pe 17 mai o cerere de eliberare din funcţie, prin pensionare, în baza dispoziţiilor art.82 alin. (2) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

 100 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.