DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Scad prețurile din energie, în România: anunț mare de la ANRE

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

După o lungă perioadă de timp cu facturi imense la energie, vin și vești bune pentru români. Șefii ANRE susțin că tarifele pentru gaze ar putea să scadă în curând. 

Se pregătesc ieftiniri în domeniul energetic, susține ANRE (Autoritatea Națională de Reglementare în Energie). Șeful instituției precizează că tarifele mai mici nu vor fi determinate de consumul scăzut, ci de scăderea în ansamblu a prețurilor, în Europa. De asemenea, producția internă va reuși să acopere și mai mult din nevoile populației.

„Da, ar putea să scă scădă, sunt premise să scadă în acest an prețurile din energie”, a declarat Zoltan Bagy-Bege, vicepreședintele ANRE.

De ce scad prețurile la energie în România

Oficialul ANRE a explicat ce se va, mai exact, din această vară.

„Având în vedere că anul trecut o parte din cantitățile de gaze naturale din producția internă au fost deja contractate la un anumit preț, prețuri mai mari decât acele prețuri de 150 prevăzute în odonanță, atât pentru consumatorii casnici, cât și pentru producătorii de energie termică, coșul prețului de gaz a fost diferit.

În acest moment, probabil că vor fi alocate cantități mult mai mari la 150 de lei. Toate aceste lucruri pot rezulta un preț sub acel 31 sau 37 de bani prevăzut în ordonanța de urgență 27”, a declarat Nagy, potrivit Antena 3.

citeste integral pe rtv

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde