DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Scandal! Anca Alexandrescu a descins la Ministerul Sănătății: ‘Nu plecăm până nu primim un răspuns la solicitarea noastră’

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

În plină criză de medici în toate spitalele din ţară, sute de viitori doctori au rămas fără loc, deşi au trecut examenul de rezidenţiat. Anca Alexandrescu, realizatoarea emisiunii Culisele Statului Paralel, a venit luni la sediul Ministerului Sănătății pentru a-i cere explicații ministrului Alexandru Rafila. Ea a avut un schimb de replici cu doi jandarmi de la intrare pentru că nu i s-a permis accesul la ministru și i s-a cerut să aștepte.

„Nu blocăm accesul, cerem să fim primiți (…) Dar de ce la 11.30? Dumneavoastră în numele cui vorbiți, nu vă supărați, și cine a făcut acest program să ne primească la 11.30? Vorbiți cu mine, pentru că eu sunt inițiatoarea acestui demers! (…) Nu plecăm până nu primim un răspuns la solicitarea noastră. (…) Foarte complicat să ajungem la domnul Rafila”, le-a spus Anca Alexandrescu jandarmilor prezenți.

„Alexandru Rafila, este de negăsit, nu vrea să rezolve această problemă, deși în trecut au mai fost astfel de situații și s-au creat locuri suplimentare. Unul dintre secretarii de stat le-a explicat medicilor că nicio faptă bună nu scapă nepedepsită. Vrem să cerem să discutăm cu ministrul Sănătății sau cu unul dintre cei 6 secretari de stat sau pe unul dintre cei 45 ai lui Alexandru Rafila. Vă spun clar că dacă Rafila sau un secretar de stat nu vine să discute cu noi și să ofere o soluție, eu voi merge alături de medicii care au dat examenul până la premierul Nicolae Ciucă. Am vorbit și cu oameni din Comisia de sănătate din Parlament, se pare că singura problemă este aici, la ministerul Sănătății, aici sunt niște Dumnezei”, a afirmat jurnalista.

citeste integral pe stiripesurse

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde