DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Scandal între celebrii foşti tenismeni. Ion Ţiriac l-a dat afară pe Ilie Năstase din apartamentul lui, din complexul Stejarii

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Scandal între celebrii foşti tenismeni. Ion Ţiriac l-a dat afară, miercuri seară, pe Ilie Năstase din complexul Stejarii. Fostul nr. 1 mondial locuia cu chirie acolo de aproape doi ani după ce și-a vândut vila din cartierul Primăverii.

Ion Ţiriac l-a dat afară pe Ilie Năstase din complexul Stejarii din cauza restanţelor pe care Nasty le avea de ceva vreme. Acesta şi-a împachetat lucrurile şi s-a mutat la mai puțin de un kilometru de zona unde a locuit, într-un bloc situat în zona Grădinii Zoologice de la marginea Capitalei, potrivit Prosport.ro.

Ion Ţiriac l-a dat afară pe Ilie Năstase

Ilie Năstase avea o chirie “specială”, aproape simbolică, şi, cu toate astea, acumulase restanţe majore. Oficial, luna aceasta i-a expirat contractul de închiriere pe care îl semnase cu Stejarii, însă reprezentanţii complexului n-au mai agreat prelungirea acestuia cu toate că locatarul solicitase acest lucru. Motivul: mai multe luni neachitate la chirie de către chiriaşul Nasty.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 142 Total vizualizari,  52 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra sau asteptati 10 secunde