Scenariul secret care îi distruge mandatul lui Klaus Iohannis (Surse)

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Liberalii sunt în scădere în sondaje, iar perspectiva anului electoral 2024 le dă fiori liderilor PNL. Tocmai din acest motiv, la PNL se gândesc mai multe scenarii pentru a-și maximiza șansele anul viitor.

Citește și: Vasile Blaga și Ilie Bolojan au explodat în ședința liberalilor: pui un ministru lângă un stâlp și oamenii recunosc stâlpul! (Surse)

În 2024 vom avea 4 rânduri de alegeri: europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.

Cei de la PNL susțin că organizarea separată a fiecărui scrutin ar însemna un coșmar logistic și un efort bugetar uriaș. Tocmai din acest motiv liberalii se gândesc la o formulă de comasare.

În acest moment sunt pe masă mai multe scenarii.

1. Locale+europarlamentare

2. Locale + parlamentare

3. Locale+ prezidențiale

RECLAMA 8

4. Parlamentare+ prezidențiale.

De partea cealaltă, cei de la PSD insistă ca fiecare tur de scrutin să se desfășoare separat. PSD stă mai bine în sondaje și fiecare victorie ar genera moralul necesar pentru punctul culminant: alegerile prezidențiale.

Îi distrug mandatul lui Klaus Iohannis

citeste integral pe stiripesurse

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *