DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Scene violente la Suceava. Un bărbat a fost filmat în timp ce își bate copilul cu o scândură. Agresorul a fost reținut

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Un bărbat din Suceava a fost reținut, după ce o înregistrare video realizată în locuința familiei îl arată cum își trântește fiul la pământ și îl lovește cu o scândură, în timp ce copilul plânge, iar mama stă și se uită.


„Bărbatul agresor în vârstă de 48 de ani a fost reţinut de poliţişti şi condus la audieri la sediul Poliţiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc, urmând ca la finalizarea acestora să se dispună masuri procesuale inclusiv măsuri preventive de libertate”, a declarat Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava, potrivit Adevărul.
Scenele au avut loc la începutul lunii ianuarie, în comunca Frumosu, iar între timp înregistrerea video a ajuns, în împrejurări încă neclare, pe Facebook, scrie sursa citată.

După apariţia clipului în spaţiul public, poliţiştii suceveni s-au autosesizat şi au început o anchetă.


Au luat legătura cu mama băiatului agresat şi au întrebat-o dacă are nevoie de ordin de protecţie şi dacă vrea să depună o plângere împotriva soţului pentru agresiune. Femeia a refuzat categoric să ia vreo măsură. Cazul a ajuns în atenţia Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava.

Asistenţii sociali au făcut o anchetă şi au constatat că familia are 5 copii: unul de 7 ani, doi gemeni de 10 ani şi doi adolescenţi de 14 şi 15 ani.
Când şi-a dat seama că riscă să fie decăzută din drepturile părinteşti, mama a acceptat să părăsească căminul conjugal pentru a se adăposti împreună cu copiii săi într-un centru de îngrijire al Direcţiei de Asistenţă Socială

Sursa hotnews.ro

 165 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos