DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Schimbări radicale de vreme! Ninsorile și gerul se întorc în România

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Vremea se schimbă radical în zilele următoare în țara noastră. Deși am avut parte de temperaturi extrem de ridicate și o vreme frumoasă, de primăvară, bucuria nu a ținut prea mult. Vremea s-a schimbat încă de azi, dar zilele urmpătoare vor fi extrem de reci și geroase și se întorc zăpezile.

Zăpezile lovesc din nou România

Vremea a fost extrem de călduroasă în ultima perioadă. Temperaturile au fost extrem de ridicate de la începutul lunii martie și ziua femeii au fost foarte plăcute, dar lucrurile se schimbă din data de 10 martie. Miercuri și joi anunțate temperaturi foarte scăzute și ninsori abundente în majoritatea regiunilor din țară.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că următoarele două săptămâni se schimbă din punct de vedere al vremii. Miercuri, 10 martie, și joi, vremea va deveni rece pentru această perioadă din an în cea mai mare parte a țării. Sunt anunțate ninsori și ploi considerabile din punct de vedere cantitativ.

Citeste continuarea pe Huff.ro

 311 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos