DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Scoala de soferi gratuita pentru tineri defavorizati

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Scoala de soferi gratuita pentru tineri defavorizati. Tinerii din medii defavorizate pot face scoala de soferi fara niciun cost prin intermediul unui program finantat de Fundatia pentru Comunitate.

Fundatia pentru Comunitate anunta demararea unui program prin intermediul caruia scoala de soferi pentru obtinerea unui permis de conducere de categorie B, C sau D va putea fi facuta gratuit de catre tinerii din medii defavorizate.

Programul presupune decontarea tuturor cheltuielilor aferente dobandirii permisului de conducere.

In acest fel, tinerii din mediile defavorizate vor avea un avantaj in plus in obtinerea unui loc de munca sau in mentinerea si extinderea atributiilor de serviciu existente.

Ce conditii trebuie sa indeplineasca acei tineri defavorizati pentru a face scoala de soferi gratuita

Persoanele eligibile care pot beneficia de acest program sunt tinerii din medii defavorizate, cu varste cuprinse intre 17 si 25 de ani, care doresc sa obtina permisul de conducere pentru categoriile B, C sau D, inclusiv pentru tractoare agricole sau forestiere, troleibuze si tramvaie.

Sursa cars.ro

 233 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos