Şcoala în haos, reguli schimbate peste noapte. Ministrul a revenit spunând că se mai gândește

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Pentru prima dată în ultimii 30 de ani, structura anului şcolar se schimbă chiar în timpul anului şcolar. De pe o zi pe alta, regulile au fost modificate, sub presiunea numărului mare de cazuri de coronavirus. Iar după ce a aruncat în public ideea vacanţei de o lună, ministrul revine la 24 de ore distanţă să anunţe că de fapt se mai gândeşte. A chemat părinţii şi elevii la Minister pentru consultări mâine dimineaţă.

Cel puţin trei modificări importante dau peste cap un an şcolar şi aşa haotic. Prima: vacanţă de o lună în mijlocul anului.

Sorin Câmpeanu- ministrul Educaţiei: Perioada lunii aprilie, care este cea mai critică din perspectivă epidemiologică va beneficia de o scădere a mobilităţii prin acordarea acestei vacanţe în sistemul preuniversitare.

Klaus Iohannis – preşedintele României: Cred că propunerea făcuta de ministrul Educaţiei este un acceptabilă, să se contopească cele două vacanţe.

Reguli schimbate peste noapte

Dacă oficialilor li se pare că totul e bine şi frumos, părinţii se revoltă.

Gheorghe Rădulescu – profesor: Oricum au pierdut un an. Vor pleca la şcoală şi nu ştiu să scrie. Suntem neputincioşi. Nu ţine de noi. Suntem prea mici

Citeste continuarea pe ObservatorNews.ro

RECLAMA 8

Loading