Școli închise! Decizia luată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. Elevii nu mai merg la cursuri începând de astăzi!

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Marile orașe ale României își închid, rând pe rând, școlile. Iată unde s-a trecut din nou la predarea online și ce anunț a fost făcut de autorități.

Mai multe școli din România funcționează în mediul online și au renunțat la predarea față în față din cauza creșterii numărului de cazuri noi de coronavirus. Acum, autoritățile dintr-un oraș mare au decis închiderea tuturor unităților de învățământ.Unde se aplică restricțiile?

Se închid toate școlile din municipiul Brașov. Motivul pentru care elevii nu vor mai merge la cursuri începând de astăzi

Pentru că rata de infectare cu noul coronavirus a crescut alarmant în ultimele zile în municipiul Brașov, ajungând la 6,12 la mia de locuitori, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis ca începând de joi, 18 martie 2021, toate școlile să se închidă și să funcționeze doar în regim online.Nu doar școlile vor fi închise în perioada următoare, ci și grădinițele din municipiu, pentru a preveni răspândirea noului coronavirus în comunitate.

„În conformitate cu prevederile Ordinului comun al Ministrului Educației și Ministrului Sănătății nr. 3235/93/04.02.2021, privind aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unitățiilor/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, modificat și completat prin Ordinul comun nr. 3459/280/06.03.2021;

Având în vedere:

Citeste continuarea pe KanalD.ro

Loading