DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Se dau 2.000 de lei gratis de la stat. Guvernul a decis de urgență. Cine poate primi banii?

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Se dau 2.000 de lei gratis de la stat. Guvernul a decis de urgență. Astfel, miercuri, 19 octombrie, Guvernul a adoptat o hotărâre prin care acordă 2.000 lei pentru fiecare absolvent cu media 10 la Evaluarea Naţională de clasa a VIII-a şi 5.000 lei pentru cei care au avut media 10 la Bacalaureat.

Se dau 2.000 de lei gratis de la stat. Cine poate primi banii?

Guvernul a adoptat o hotărâre privind acordarea de stimulente financiare absolvenţilor care au obţinut media 10 la evaluarea naţională pentru absolvenţii clasei a VIII-a, sesiunea 2022, şi la examenul naţional de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2022.

Astfel, Executivul a aprobat acordarea de stimulente financiare absolvenţilor clasei a VIII-a care au obţinut media 10 la evaluarea naţională şi la examenul naţional de bacalaureat din sesiunea din vară, în semn de apreciere a acestor rezultate.

Guvernul a decis de urgență

Conform unui comunicat de presă al Guvernului, la propunerea prim-ministrului Nicolae Ciucă, a fost majorată valoarea stimulentelor financiare pentru elevii care au finalizat examenele naţionale cu media 10 din această vară, după cum urmează:

– 2.000 de lei pentru fiecare absolvent care a obţinut media 10 la evaluarea naţională de clasa a VIII-a, sesiunea 2022;

– 5.000 de lei pentru fiecare absolvent de liceu care a obţinut media 10 la examenul naţional de bacalaureat de anul acesta (sesiunea iunie-iulie 2022).

CITESTE INTEGRAL PE MEDIAFLUX

 146 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos