DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Se ia în calcul închiderea magazinelor la ora 18:00. Noi restricţii în localităţile unde rata de infectare trece de 6 cazuri la mia de locuitori

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Autorităţile pregătesc noi restricţii în localităţile în care rata de infectare trece de 6 cazuri la mia de locuitori. Se ia în calcul calcul închiderea magazinelor la ora 18:00, în weekend.

Se ia în calcul închiderea magazinelor la ora 18:00. Propunerea a fost făcută în ședința Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) de marți, 23 martie, urmând ca decizia să fie luată în zilele următoare, potrivit unor surse oficiale citate de Ştirile Pro Tv. 

Se ia în calcul închiderea magazinelor la ora 18:00. Autorităţile pregătesc noi restricţii

Se pregătesc noi restricţii în localităţile în care rata de infectare cu coronavirus a trecut de 6 cazuri la mia de locuitori. Închiderea magazinelor la ora 18:00, în weekend, este una dintre măsurile pe care le au în vedere autorităţile.

Noi restricţii se anunţă şi în Capitală, acolo unde rata de infectare a ajuns marţi, 23 martie, la 6,22 cazuri la mia de locuitori.

„Accesul restricţionat nu este numai în mall-uri. Limitarea în incinta magazinelor, supermarketurilor, pieţelor închise, respectarea normelor de distanţare fizică, asigurarea pentru clienţi a unei suprafeţe care să permită distanţarea de doi metri între persoane.

Citeste continuarea pe RomaniaTV

 151 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos