Se impun noi măsuri în România?! Circulația interzisă după ora 18?! Ce spune Premierul Florin Cîțu despre această decizie

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus au crescut substanțial în ultimele zile, asftel s-a hotărât implementarea de noi măsuri la nivelul întregii țări. Se discută adoptarea unor restricții mult mai drastice pentru români.

Cazurile de COVID-19 au înregistrat creșteri uriașe în ultimele zile. România este lovită de al treilea val al pandemiei de coronavirus, iar măsurile restrictive încep să fie mult mai drastice în țara noastră, cât și în alte țări. În România, în urma prelungirii stării de alertă, singura măsură adoptată în plus este restricționarea circulației începând cu ora 22:00.

Se propun măsuri drastice în vederea combaterii virusului

Experții în sănătate sunt de părere că ar fi mult mai benefic ca circulația să fie interzisă după ora 18.00, așa cum se întâmplă și în alte țări. Însă, Premierul Florin Cîțu este de părere că nu este necesar să se implementeze măsuri mai dure în România.

”Este o măsură care a funcţionat, iar dacă vă uitaţi la celelalte ţări, România este cea mai permisivă: sunt ţări dezvoltate unde după ora 6 seara nu se maipoate circula.

Vom vedea cum va evolua, eu zic că diferenţa faţă de data trecută când am introdus această măsură o fac dozele de vaccin.

Citeste continuarea pe KanalD.ro

Loading