DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Se întoarce iarna în România! Cod galben de ninsori și vreme rece

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Se pare că iarna nu vrea să plece din țară! Primăvara se lasă așteptată, dar temperaturile scăzute, ploile și ninsorile nu vor să se termine. Meteorologii de la Administraţia Naţională de Meteorologie au emis o nouă avertizare de vreme rea de ninsori, viscol și vremea rece. Acesta intră în vigoare la ora 23:00 pe 6 aprilie și expiră miercuri, 7 aprilie, la ora 18:00 și vizează mai multe zone.

Cod galben de vreme rea

Din această seară, vremea rea se întoarce în mai multe regiuni din România. ANM a transmis o informare care intră în vigoare la ora 23:00 pe 6 aprilie și expiră miercuri, 7 aprilie, la ora 18:00.

În acest interval,  va ploua slab, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimă va fi de 3 – 6 grade.

De miercuri, temperaturile scad drastic și se amplifică ploile. Temperatura maximă va fi de 7 – 9 grade, iar cea minimă de -2 – 0 grade. Sunt anunțate și condiții de ceață și brumă și o atmosferă extrem de mohorâtă.

în sudul Banatului, sudul și estul Transilvaniei, precum și în zona Carpaților Meridionali și Orientali va ninge și va sufla vântul cu până la 50 – 60 km/h. La altitudini mai mari, rafalele ajung și la 90 km/h și zăpada va fi viscolită.

Ninsori și temperaturi scăzute

Citeste continuarea pe Fresh24.ro

 297 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos