Se poate! Un primar PNL a desfiintat cu totul Politia Locala. Angajatii au fost trimisi sa-si gaseasca de lucru in mediul privat

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Primarul din Soimus (Hunedoara), Mihai Gabriel Irimie (PNL), a anuntat ca a desfiintat Politia Locala. El va face astfel o economie de 400.000 de lei anual la bugetul comunei.

“In ultima sedinta de consilu local s-a votat desfiintarea politiei locale , decizia de a initia acest proiect de hotarare de consiliu a venit in urma consultarii populatiei din comuna Soimus. Am considerat ca avand sectie de politie nationala pe raza comunei nu mai era necesara existenta politiei locale .

Sumele ramase de la salariile acestor angajati vor fi folosite pentru cofinantarea proiectelor in derulare si care urmeaza a fi accesate, adica vor merge in investitii pentru dezvoltarea comunitatii“, a scris primarul, pe Facebook

In ultima sedinta de consilu local s-a votat desfiintarea politiei locale , decizia de a initia acest proiect de…

Publicată de Mihai Gabriel Irimie pe Miercuri, 3 februarie 2021

Politia Locala din comuna avea cinci angajati, care se vor pensiona sau se vor angaja in mediul privat. Primarul a mentionat ca va instala camere de supraveghere in comuna.

Sursa articol aktual24

Loading