DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Se schimbă banii, două bancnote importante vor fi scoase definitiv din circulaţie

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Două bancnote euro vor dispărea din circulație în curand, după ce s-a descoperit că sunt printre cele mai uşor de falsificat de către infratorii specializaţi în astfel de operaţiuni. În 2024 va fi lansată o procedură europeană care va duce la elaborarea unei a treia serii de bancnote euro

Cu scopul de a combate infracțiunile, Banca Centrală Europeană a emis până în prezent două „serii” de bancnote. Prima a fost bancnota „originală” în circulație din 2002, iar cea de-a doua a apărut în 2012.

Bancnotele euro au intrat în circulație la 1 ianuarie 2002 și au folosite în toate țările UE. Cu toate astea, două dintre ele vor dispărea în curând.

În 2024, va fi lansată o procedură europeană care va duce la elaborarea unei a treia serii de bancnote euro în câțiva ani. Și bancnota de 200 de euro ar putea să fie modificată sau chiar scoasă din circulație, potrivit borsaefinanza.it.

CITESTE INTEGRAL PE RTV

 160 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde