DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Se schimbă banii, verificaţi portofelele. Este informaţie oficială de la BNR

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Bancnotele improprii circulației se vor depune sau schimba la BNR. În ceea ce priveşte trecerea la moneda europeană digitală, guvernatorul Mugur Isărescu este sceptic cu privire la schimbări în viitorul apropiat.

Se schimbă banii, BNR oferă informaţii utile pentru românii care au în casă bancnote deteriorate. „Bancnotele care sunt evaluate ca improprii circulației nu pot fi recirculate. În această categorie sunt incluse bancnotele uzate, deteriorate și fără putere circulatorie”, susţine un comunicat al Băncii Naționale a României, care oferă posibilitate să fie schimbate în bani utili.

Fiecare dintre noi a avut cel puțin o dată în viață bancnote uzate sau rupte în buzunar, fie că le-am primit rest și nu ne-am dat seama, fie că le-am deteriorat chiar noi.

Cel mai adesea oamenii încearcă să scape de ele la rândul lor când plătesc, dar dacă comercianții le observă, au dreptul să le refuze. Cea mai simplă soluție este să le schimbați la bancă. Banca Națională a României schimbă bancnote vechi, uzate, rupte, sau din care lipsesc mici bucăți, oferind contravaloarea acestora, iar serviciul este gratuit.

citeste integral pe rtv

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde