DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Se schimbă legea pentru toți! Devine obligatoriu iarna aceasta

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

În ultima vreme au avut loc o mulțime de schimbări pe toate planurile în România. Aflăm acum că se schimbă din nou ceva pentru oamenii care locuiesc la bloc. Astfel? Devine obligatoriu din iarna aceasta, iar cei care nu se conformează riscă amenzi usturătoare.

Repartitoarele de gaze, obligatorii

Se schimbă legea pentru cei care locuiesc la bloc și primesc căldură în sistem centralizat. Mai exact, în doar două luni, repartitoarele pentru gaze vor deveni obligatorii pentru toată lumea, ceea ce înseamnă că veți plăti exact atât cât consumați.

Centralele nu vor mai fi la comun, iar fiecare va avea pe factură cantitatea consumată. De anul viitor, toată lumea va avea pe calorifere contoare individuale pentru măsurarea consumului de energie termică. Unii au trecut la acest tip încă de anii trecuți, dar în Bucureşti sunt peste 275.000 de apartamente care nu au încă instalate astfel sisteme.

“Repartitorul măsoară temperatura caloriferului și temperatura din cameră. Face diferența între ele și acea diferență o integrează într-o unitate de timp, ea reprezintă o unitate de consum”. Cine nu are deja un astfel de dispozitiv trebuie să-și instaleze până la 31 decembrie. În Capitală, vorbim despre peste jumătate din locuințele racordate la sistemul centralizat de încălzire”, a declarat Ionuț Nejloveanu, director al unei firme de montare repartitoare.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

 350 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos