DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Se schimbă totul în Energie! Preț unic pentru toții românii

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Se schimbă totul în criza energetică. Potrivit unor surse Antena 3 CNN, guvernanții intenționează să schimbe total abordarea în ceea ce privește energia. Traversăm cu toții o perioadă grea în care autoritățile au făcut apel la economie în ceea ce privește consumul de energie electrică.

Preț unic la energie pentru toți românii

Potrivit sursei citate, guvernanții intenționează să renunțe total la pragurile actuale și să introducă un preț unic pentru toată lumea, indiferent de casnici sau non-casnici. Prețul ar putea fi de 1,3 lei/KWh.

Se pare că ar fi vorba despre niște propuneri făcute de Partidul Social Democrat. Potrivit unei noi ordonanțe, românii vor beneficia de compensări în funcție de veniturile pe familie. Cei cu venituri mici ar putea avea un preț chiar mai mic de 0,68 de bani/KWh, în timp ce românii venituri mari nu vor fi compensați, rămânând la prețul unic stabilit.

În aceeași ordonanță de urgență, guvernanții ar putea introduce și o parte de compensare pentru lemne. Astfel, compensarea va fi la prețul pieței al lemnelor de foc și se va face tot în funcție de venituri.

Deocamdată nimic nu este oficial.

Anunț important de la ANRE

În ultimele luni a crescut numărul de reclamații la ANRE din partea românilor nemulțumiți de contractele de energie electrică și gaze naturale. În sprijinul lor s-a lucrat la dezvoltarea și lansarea unei aplicații menită să-i ajute pe oameni să-și schimbe furnizorul în doar 24 de ore.

CITESTE INTEGRAL PE DESTEPTE

 148 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos