Șeful CIA dezvăluie pe ce mizează Vladimir Putin pentru a măcina Ucraina: ‘Cred că este de-a dreptul hotărât’

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!
RECLAMA 11

Confruntat cu dificultăţi ale armatei sale în Ucraina, preşedintele rus Vladimir Putin ştie că nu poate pentru moment să câştige războiul, însă este convins că va avea victoria finală într-un război de uzură, refuzând astfel să ia în calcul orice altă opţiune, potrivit unei analize a directorului Agenţiei Centrale de Informaţii a SUA (CIA), William Burns, duminică, într-un interviu, informează AFP, conform AGERPRES.

“Putin, în opinia mea, se gândeşte astăzi că nu poate câştiga imediat, dar că nu îşi poate permite să piardă”, a declarat directorul CIA pentru postul CBS.

“În acest moment, eu cred că Putin este de-a dreptul hotărât”, însă “prea încrezător în capacitatea sa de a epuiza Ucraina”, a declarat William Burns.

Şi, în loc să ia în calcul o ieşire din această situaţie, preşedintele rus “persistă şi semnează” în războiul său, potrivit lui Burns, fost ambasador american la Moscova.

Întrevederea pe care a avut-o, în noiembrie, în Turcia, cu omologul său rus Serghei Narîşkin a fost una “demoralizantă”, a dezvăluit Burns.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *