Şeful serviciilor secrete militare din Ucraina: „Războiul se va încheia până la sfârşitul anului. Putin este grav bolnav”

Șeful serviciilor de informații militare ucrainene, Kyrylo Budanov, a declarat că războiul cu Rusia se va încheia până la finalul anului şi că Ucraina va recupera Crimeea și Donbasul. Budanov mai spune şi că la Kremlin se pregăşte înlăturarea lui Vladimir Putin care este bolnav.

Şeful serviciilor de informaţii militare ucrainene, generalul-maior Kyrylo Budanov, a declarat, într-un interviu pentru Sky News, că războiul cu Rusia va atinge un punct de cotitură la jumătatea lunii august şi se va termina până la sfârşitul anului.

Aceasta este cea mai precisă şi optimistă predicţie făcută până acum de un oficial ucrainean de rang înalt, notează sursa citată, completând că Budanov a fost cel care a prezis corect şi când va avea loc invazia rusă în Ucraina.

„Biroul generalului este întunecat și plin cu accesorii de război și spionaj, saci de nisip stivuiți la ferestre, mitraliere îngrămădite pe podea și o încărcătură de pușcă de rezervă pe biroul lui, folosită ca apăsător de hârtie.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 126 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.