DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Selly pleacă de la Prima TV: „nu mă regăseam în format”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Andrei Șelaru cunoscut sub numele de Selly pleacă de la Prima TV, după trei luni în care a prezentat și moderat Selly Show. Ultima ediție a emisiunii vloggerului a fost pe 18 martie.

Selly renunță la proiectul de pe Prima TV

Trei luni a stat Selly la Prima Tv, unde a prezentat emisiunea Selly Show. Vloggerul a declarat pentru Libertatea că a renunțat la proiect și că decizia i-a aparținut în totalitate.

El a negat că această plecare ar avea legătură cu scandalul de acum o lună, izbucnit după petrecerea de ziua lui de naștere. Selly a fost amendat atunci pentru nerespectarea restricțiilor impuse de autorități în contextul pandemiei.

Vloggerul a declarat pentru Libertatea că nu se regăsește în televiziune și că locul lui este în online, acolo unde și-a început cariera.

„A fost decizia mea, pentru că nu mă regăseam în format. Să faci o emisiune care să se potrivească și pe online, și pe TV este dificil, pentru că publicul este diferit. Mi-am dat seama că dau mai mult randament în online”, acolo este locul meu, a declarat Andrei Șelaru.

Citeste continuarea pe Huff.ro

 157 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos