DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Senatoarea Diana Şoşoacă cere explicaţii în Parlament cu privire la aşa-numitele „chemtrails”, dârele albe lăsate pe cer de avioane

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Senatoarea Diana Șoșoacă ridică în parlament controversata poveste a chemtrails, misterioasele dâre care apar pe cer în urma unor avioane și despre care se spune că ar fi chimicale împrăștiate cu bună știință. Printr-o interpelare în Senat, Soșoacă cere guvernanților, începînd cu premierul Nicolae Ciucă, să dea explicații oficiale în chestiunea respectivă, scrie inpolitics.ro.

Foarte mulţi consideră că astfel de substanţe împrăştiate din avion au efecte dezastruoase asupra solului şi asupra sănătăţii oamenilor.

”În data de 6 octombrie 2022 populația a fost îngrijorată de numeroasele dâre apărute pe cerul României, dâre cunoscute sub numele de „chemtrails”. Mărturie stau miile de poze publicate, mai ales pe Facebook, de mii de utilizatori din toată țara pe parcursul întregii zile. Problema este că multe persoane se plâng de probleme respiratorii, usturimi ale ochilor, stări de oboseală după apariția acestor dâre. O altă problemă este că, deși persoanele vedeau sau înregistrau video deplasarea acestor avioane pe cerul de deasupra lor, pe aplicațiile de urmărire a traficului aerian (Flightradar24, Air Traffic, AirNav.RadarBox) nu erau prezente avioane pe o rază de 50-100 de kilometri sau erau în afara culoarelor uzuale de zbor.
Chemtrails sunt dâre chimice împrăștiate intenționat de avioane, care rămân pe cer multe ore după trecerea avionului. Aceste dâre chimice sunt compuse din diverse substanțe și aerosoli care se vor transforma în mici centre de condensare a vaporilor de apă prezenți la mare altitudine și se vor dispersa pe suprafețe întinse (sute și mii de kilometri pătrați) de-a lungul mai multor ore sau zile. Printre aceste substanțe se află săruri și oxizi de bariu, stronțiu, sulf, aluminiu, magneziu, calciu, mangan și altele, substanțe care în mod natural nu au ce caută în atmosferă decât în cazul unor erupții vulcanice(…)

CITESTE INTEGRAL PE ECOPOLITIC

 666 Total vizualizari,  6 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos