DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Senatoarea Diana Şoşoacă: Fără bani cash, cu toate plăţile digitalizate, dacă faci o greşeală, nu te supui regulilor societăţii, nu vei mai putea nicio pâine să-ţi mai cumperi

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Senatoarea Diana Şoşoacă i-a îndemnat pe români să utilizeze banii cash de fiecare dată când pot şi consideră că mediul virtual reprezintă un pericol pentru cetățeni, scrie capital.ro.

„Scoateți-vă de-acum, duceți-vă la toate bancomatele, goliți bancomatele! Să începeți să vă scoateți toți banii din bănci! Eu, în calitate de senator al României, solicit românilor să-și scoată toți banii din bănci! Începeți să plătiți cu cash! Este prima lovitură pe care puteți să o dați ocultei mondiale. Vă rog frumos, din suflet, ascultați-mă ce spun. Niciodată nu v-am învățat de rău. Rupeți băncile alea, scoateți toți banii! Începeți să plătiți cash! Va fi o luptă dură dată ocultei mondiale, pentru că ei deja nu mai doresc să lucreze pe bani cash (…) Deja în Parlament avem inițiativă legislativă în care fiecare român să fie obligat să aibă un card bancar. Există o inițiativă făcută de USR. Astfel, să se meargă ușor, ușor, către desființarea banului și să li se acorde un credit pe card în funcție de muncă. E deja implementată în China. Dacă faci o greșeală, nu respecți niște reguli ale societății, impuse de ei, nu mai ai bani să-ți cumperi nici măcar o pâine. Dacă vreți să faceți ceva util pentru salvarea noastră, a României și a celorlalte țări, scoateți-vă toți banii din bănci! Cum vine salariul, scoateți banii cash. Nu mai plătiți cu cardul! Vă rog frumos, faceți lucrul ăsta!”, a declarat aceasta pe internet, într-un live cu Luis Lazarus, conform capital.ro.

Din ce în ce mai mute bancomate sunt scoase din funcțiune la nivel mondial. „Campioană” din acest punct de vedere este Australia, unde s-au închis peste 1.600 de sucursale la nivel național, în ultimii șase ani. De asemenea, peste 300 de sucursale au fost desființate doar în ultimul exercițiu financiar.

După ce s-au închis sucursale la o viteză amețitoare, numărul australienilor care folosesc internet banking a crescut la 89%. Anual, mii de bancomate din Occident sunt scoase din funcțiune, pentru a facilita noul „trend”, și anume tranziția la portofelul digital.

CITESTE INTEGRAL PE ECOPOLITIC

 66 Total vizualizari,  16 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos