Senatorul de Iași Diana Șoșoacă: „Cel mai înalt act de trădare în Parlamentul României”

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Senatorul Diana Iovanovici-Şoşoacă, preşedintele partidului S.O.S. România, arată într-o declarație politică faptul că pe 9 mai 2023 ”am asistat la cel mai înalt act de trădare în Parlamentul României. Unul din multele acte de trădare exercitate împotriva României, dar acesta a fost deasupra tuturor. În fapt, am fost martorii sclaviei parlamentarilor români, o majoritate covârșitoare a acestora, adunați în plenul reunit să își piardă timpul, puși la treabă și la gândit de o solicitare a subsemnatei pentru care trebuia să ai cunoștințe de istorie: Declararea Zilei de Independență a României și votul în Parlament la data de 09 mai 1877 și discursul lui Mihail Kogălniceanu cu ocazia declarării independenței față de Imperiul Otoman. O zi care nu poate fi confundată sau înlocuită cu 10 mai, ziua regalității, oricât ați încerca să o defăimați”.

Senatorul a arătat cu această ocazie că ceea ce a urmat ”a fost ceva de neimaginat. Refuzul intonării imnului României, apoi negocierile duse pentru intonarea acestuia, mitocănia USR care invoca lipsa vocii pentru a cânta imnul României, propunerea PSD, forțată și mizeră de a intona imnul României dar numai împreună cu imnul Europei, (de când e Europa stat?) și dezastrul națiunii române: într-un final acceptarea de către madame Gorghiu, cea care în urmă cu 2 ani declara tot de la tribuna plenului reunit că cedează ea de capul ei suveranitatea României, – acest lucru s-a adeverit ieri”, a mai spus senatorul, care a criticat faptul că s-a dispus intonarea imnului Europei, o organizație mondială, înaintea imnului României, în Parlamentul României.

”Cedarea suveranității nu mai este o supoziție, este un fapt real, România a ajuns un stat vasal al Europei, mă mir că nu au intonat și imnul Americii sau al Ucrainei. De ieri a fost arătat fățiș statutul sclaviei României, Parlamentul României recunoscându-și vasalitatea față de o organizație denumită Uniunea Europeană. O uniune în care independența, suveranitatea, indivizibilitatea, unitatea și mai ales, naționalitatea unui stat nu mai există, se pierde în noianul de state distruse pas cu pas de un munte de prostie și grobianism”, mai arată Diana Iovanovici-Șoșoacă în declarația sa politică.

Loading

One thought on “Senatorul de Iași Diana Șoșoacă: „Cel mai înalt act de trădare în Parlamentul României”

  1. A fi patriot, a pleda pentru ,,neutralitatea” Romăniei, în conflictul dintre două națiuni, care nu sunt membre NATO, doua națiuni care nu sunt membre UE, înseamnă să fii dușmanul trădătorilor, hoților, vănzătorilor de țară, doamna Diana Șoșoacă indeplinește acest ,,statut”, DUȘMANUL analfabeților funcționali.
    Felicitări!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *