Senatorul de Iași Diana Șoșoacă, despre mitingul AUR și scandalul din fața Parlamentului: „Ei au mințit ca lumea să iasă în stradă pentru că trebuia eliberată supapa. Și-au bătut joc de oameni orbi, în cârje sau în scaun cu rotile” – VIDEO

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Astăzi, 12 mai 2023, senatorul de Iași Diana Șoșoacă a discutat într-o nouă ediție dialog despre cele mai importante subiecte ale momentului. Invitata săptămânală a emisiunilor BZI LIVE a făcut dezvăluiri incendiare despre mitingul organizat de AUR, dar și despre scandalul care a avut loc în fața Parlamentului.

Mai mult decât atât, președintele S.O.S. România îi acuză pe cei de la AUR și nu numai că au votat cu bună știință proiectul de Lege PLX 145.

„Ei se scuz că nu au habar ce fac. Cum poţi pune oameni care nu au habar? Atunci îţi dai demisia şi pleci. AUR este o tinichea. Te foloseşti de suferinţa oamenilor. S-au urcat cu bocancii pe cadavrele copiilor. Eu nu voi permite niciodată că cineva să se folosească de copii pentru interese mizere, mai ales politice. Totul trebuia discutat cu amendamente pe masă. Ei ştiau foarte bine că nu se putea retrage proiectul, pentru că legislaţia nu mai permite dacă s-a intrat în circuitul legislativ al Parlamentului. Ei au minţit lumea ca să iasă în stradă. Când am făcut eu miting pentru PLX ne-am adunat 500 de oameni. Nu au fost Servicii, presă. Nu se poate să vă duceţi după fentă. Pe mine aşa mă ştie lumea, de la mitinguri, şi nu am ieşit. Oare de ce? Atunci am văzut manipularea şi l-au pus pe Simion să facă acest miting”, a transmis Diana Șoșoacă, la BZI LIVE.

Diana Șoșoacă, despre mitingul AUR și scandalul din fața Parlamentului României

Diana Șoșoacă afirmă că mitingul AUR a fost organizat anume pentru ca poporul român să fie manipulat deoarece ordinele vin de la Bruxelles.

citeste integral pe bzi

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *