DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Senatorul Diana Şoşoacă, atac dur la Ciucă, în contextul rachetei căzute în Polonia: Abţineţi-vă sau tăceţi; să nu îndrăzniţi să ne aruncaţi într-un război care nu ne aparţine, să ne băgaţi în războaiele altora

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Senatorul Diana Şoşoacă a lansat un atac extrem de dur, pe Facebook, la adresa premierului Ciucă, ca urmare a postărilor sale pe reţelele de socializare în contextul rachetei căzute pe teritoriul Poloniei care a ucis doi oameni, acuzând graba cu care acesta şi-a anunţat susţinerea pentru Polonia, fără a aştepta verificarea informaţiilor, şi acuzând Rusia.

„DOMNULE CIUCĂ, PRIM-MINISTRU SAU CE FUNCȚIE VĂ MAI DAU ĂȘTIA PT SERVICII FĂCUTE STRAINILOR, EU ZIC SA ÎNCEPEȚI SĂ VĂ PREGĂTIȚI, ABSOLVIND, IN PRIMUL RÂND, O ȘCOALĂ, FĂRĂ SĂ PLAGIATI!

Se pare ca „servitorul ” pe care l-ati pus sa scrie prostiile astea pe facebook, iar daca sunteti cu adevarat dvs,stergeti-va contul, ca va arătați nonvaloarea, lipsa de pregatire militara, politica, iar dpdv diolomatic ne aruncati intr-un razboi care nu ne apartine, deci, „servitorul ” analfabet functional (daca sunteti dvs, asta e, asumati-va) a denotat stupiditate, lipsa de informatii si lipsa de diplomatie.

Stiti, in pozitia pe care o ocupați, de cele mai multe ori si mai ales in aceste cazuri, este cel mai bine sa va abtineti, sa taceti, cam ce ar trebui sa faceti mai tot timpul, ca atunci cand vorbiti va cam înecați si beti multa apă, si s-ar putea sa ne inecati pe toti cu incultura aferenta ce va caracterizeaza. Aaa, am uitat, dvs nu prea stiti cum e cu pozitiile, ca n-ati iesit din „GHIOCELUL” in fața angajatorului dvs, de peste ocean.

Dar ce sa vezi, pana si Pentagonul, anunță ca nu poate afirma ca au fost rușii. Stiti, deunăzi, sefii dvs cereau Pace! Dar la cat de greu va îndreptați șalele din pozitia asta aplecata de ani de zile, ați rămas in urmă!

In aceste situatii, e bine ca serviciile sa va aduca mapa pe masa cu toate informațiile, pt ca altfel puteti arunca o bomba cu efect întârziat in care implicati o Europa întreaga si chiar pe NATO in persoana. Si tot noi, românii platim.

CITESTE INTEGRAL PE ECOPOLITIC

 52 Total vizualizari,  6 Vizualizari azi

One thought on “Senatorul Diana Şoşoacă, atac dur la Ciucă, în contextul rachetei căzute în Polonia: Abţineţi-vă sau tăceţi; să nu îndrăzniţi să ne aruncaţi într-un război care nu ne aparţine, să ne băgaţi în războaiele altora

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos