DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Serghei Șoigu anunță că ucrainenii au atacat în toiul nopții Sudul Rusiei

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Ministerul rus al Apărării a acuzat marți Ucraina că a lansat în cursul nopții tentative de atacuri cu drone împotriva unor obiective de infrastructură civilă în două regiuni din sudul Rusiei, transmite Reuters. „În cursul nopții, autoritățile de la Kiev au încercat să folosească vehicule aeriene fără pilot pentru a ataca instalații de infrastructură civilă în regiunile Krasnodar și Adygea”, a declarat Ministerul Apărării.

Acesta a precizat că sistemele sale de apărare au respins atacurile, determinând dronele să se abată de la curs și să nu provoace daune. „Ambele drone au pierdut controlul și au deviat de la traiectoria de zbor. Una a căzut pe un câmp, iar cealaltă, deviind de la traiectoria sa, nu a afectat ținta vizată”, a precizat ministerul, conform Mediafax.

Agențiile de știri de stat rusești au anunțat anterior un incendiu la un depozit de petrol din regiunea Krasnodar, la aproximativ 240 km sud-est de peninsula Crimeea, după ce o dronă a fost observată zburând deasupra zonei. Nu a existat deocamdată niciun comentariu din partea autorităților ucrainene la aceste acuzații.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde