Serghei Șoigu explică de ce Rusia a atacat Ucraina cu 81 de rachete: E răzbunare pentru Briansk

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Rusia anunţă că a efectuat atacuri aeriene ”masive” în Ucraina ”ca represalii” faţă de o incursiune recentă pe teritoriul rus, pe care o atribuie unor ”sabotori” ai Kievului, relatează AFP. ”Ca răspuns la acte teroriste ale regimului de la Kiev în regiunea (rusă) briansk, la 2 martie, Forţele Armate ale Federaţiei ruse au efectuat atacuri ca represalii masive”, anunţă într-un comunicat Ministerul rus al Apărării.

Rachete hipersonice de tip Kinjal (Pumnal, în rusă) au fost folosite în aceste represalii, precizează ministerul

Rușii au lansat 81 de rachete asupra Ucrainei joi dimineață, susțin surse urcrainene, citate de Sky News. Specialiștii spun că este cel mai mare atac aerian din ultima perioadă.

Rușii au lansat 81 de rachete, inclusiv șase rachete hipersonice Kinzhal, dar și opt drone asupra Ucrainei, au declarat reprezentanții Forțelor Aeriene ucrainene.

Oficialii au anunțat că Ucraina a distrus 34 de rachete de croazie

citeste integral pe stiripesurse

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *