DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Serviciile secrete iraniene: ‘Agențiile de spionaj străine, conduse de CIA, se află în spatele revoltelor din Iran!’

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Serviciile secrete din Iran au publicat o declarație comună, subliniind rolul major al agențiilor de informații străine, în special al CIA, în „orchestrarea revoltelor violente” din Iran din ultimele săptămâni.

Ministerul iranian al Informațiilor și Organizația de Informații a Corpului Gardienilor Revoluției Islamice (IRGC) au emis vineri declarația, explicând în detaliu diferite aspecte ale recentelor revolte din Iran.

Monitorizarea “continuă și precisă” a serviciilor de informații în ultimul an, precum și documentele achiziționate în timpul recentelor tulburări dezvăluie “numeroase exemple și referințe de netăgăduit ale rolului total al regimului terorist american în conceperea, implementarea și menținerea” tulburărilor, au declarat acestea, potrivit Press TV, relatează Mehrnews.com.

Declarația detaliază în continuare problema oferind fapte pe trei categorii: “înainte de tulburări”, “în timpul tulburărilor” și “după tulburări”.

Regimul american a lansat un proiect “pre-planificat”, „exploatând moartea tragică” a lui Mahsa Amini înainte de anunțarea investigațiilor oficiale, se arată în declarație.

“Dovezile serviciilor de informații arată că CIA a conceput un plan amplu, cu cooperarea serviciilor de spionaj aliate și a reprezentanților reacționari, înainte de începerea tulburărilor, pentru a iniția un haos la nivel național cu scopul de a comite crime împotriva marii națiuni iraniene și a integrității teritoriale a țării, precum și de a pregăti terenul pentru creșterea presiunilor externe”, se arată în declarație.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

 120 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos