DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Serviciile secrete ruse dau noi detalii despre `Atacul de la Briansk`/ Deși analistii susțin că e vorba de o acțiune sub steag fals, Rusia insistă pe terorism

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Sabotorii ucraineni au pătruns joi dimineață în zona de graniță a regiunii Briansk, a declarat guvenatorul regiunii Aleksandr Bogomaz. Potrivit unor informații de ultimă oră, ei au pătruns în două sate, unde au loc lupte în desfăşurare. FSB a confirmat că în zona de frontieră se desfășoară o operațiune pentru distrugerea infractorilor care au traversat ilegal frontiera de stat.

Președintele rus Vladimir Putin a anulat o vizită programată la Piatigorsk și se află la Moscova. Bogomaz a relatat despre pătrunderea sabotorilor în satul Liubeceane, situat în districtul Klimovsk, în zona graniței cu Ucraina. Forțele ucrainene au tras focuri de arme într-un vehicul, a precizat guvernatorul, ucigând o persoană și rănind-o pe o a doua, un copil de zece ani. În plus, potrivit guvernatorului, localitatea de la graniță Suşani a fost atacată de o dronă.

Potrivit TASS preluat de Rador, care citează o sursă din rândul forţelor de ordine, sabotorii au atacat atât Liubeceane, cât și Suşani, aflate la o distanţă una de alta de aproximativ 15 km. Este vorba despre zeci de persoane înarmate, a mai spus el. Se duc lupte între sabotori și luptătorii Rosgvardia. FSB a confirmat pentru TASS că în zona de frontieră a regiunii Briansk ”se iau măsuri pentru distrugerea naționaliștilor ucraineni înarmați, care au încălcat frontiera de stat”. Operațiunea este efectuată de unități speciale ale forțelor Ministerului Apărării al Federației Ruse. Până în jurul orei 13:00 (ora României, n.r.) o persoană era declarată oficial decedată și una rănită. Până la șase persoane ar putea fi ținute ostatice de sabotorii ucraineni, au precizat forţele de ordine ruse pentru TASS. Interlocutorul agenției a mai spus că printre civili sunt morți și răniți. Sabotorii ucraineni l-au eliberat pe paramedicul din satul Liubeceane, care a fost luat ostatic.

CITESTE INTEGRAAL PE STIRIPESURSE

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde