DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Și-a așteptat moartea pe calea ferată, la doar 17 ani. Imagini cutremurătoare | VIDEO

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Și-a așteptat moartea pe calea ferată, la doar 17 ani. Este povestea cutremurătoare a unui adolescent din Iași, care a avut parte de o moarte cumplită.

Tragedia a avut loc marți dimineața. Băiatul a fost spulberat de trenul care circula pe ruta Suceava – București.

Și-a așteptat moartea pe calea ferată

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere de la locul accidentului arată cum tânărul a pus totul la cale. Acesta a mers destul de mult pe jos, până a ales locul în care și-a așteptat moartea.

La ora 5.45, el a fost surprins de o cameră de luat vederi în apropierea Primăriei, a trecut pe lângă sediul Poliţiei şi s-a îndreptat către gara din CF Mogoşeşti Siret. O oră mai târziu, adolescentul plecase din această lume.

Mecanicul locomotivei le-a spus poliţiştilor că victima s-a aşezat efectiv pe calea ferată şi şi-a aşteptat sfârşitul. Nu a avut cum să evite tragedia.

Familia tânărului este zdruncită de vestea morții copilului. Era descris de vecini ca fiind un copil cuminte, chiar introvertit, și nimeni nu-și explică ce s-a întâmplat cu el de a luat această decizie cruntă.

Peste două luni trebuia să sărbătorească majoratul. Locuia cu bunica lui într-o localitate aflată la 15 kilometri de Pașcani și era elev la liceul tehnologic.

Durere mare în familia tânărului: “Și-a luat la revedere de la mine”

Și-a așteptat moartea pe calea ferată, la doar 17 ani. Imagini cutremurătoare | VIDEO

Sursă foto: ziaruldeiasi.ro

În ziua tragediei, adolescentul s-a trezit de dimineață, și-a luat la revedere de la bunica lui și a plecat pentru a autobuzul cu care ajungea la școală. Bunica băiatului, răpusă de durere, a declarat că băiatul nu părea supărat în aceaa zi și că nu a bănuit nimic.

„El în mod normal pleca de acasă la 7 şi un sfert. Marţi dimineaţă, băiatul a plecat la ora şase de acasă. Mult mai devreme decât de obicei. Şi-a luat la revedere de la mine… Chiar de două ori. Da, mi-a spus «Pa» de două ori. Nu am observat să fie supărat. Deloc… Dar nici nu l-am întrebat de ce pleacă aşa devreme la şcoală. M-am gândit şi eu că poate se întâlneşte cu cineva, cine ştie… Poate cu vreo fată, nu era treaba mea…“, a declarat femeia pentru ziaruldeiasi.ro, înainte de a izbucni în plâns.

Nu a lăsat în urmă niciun bilet de adio, iar bunica nu-și poate explica de ce a decurs la acest gest. Părinții lui lucrau în Italia și se aflau în proces de divorț. El mai avea încă trei frați, plecați și ei la muncă în străinătate.

Sursa StiriRomania.ro

 187 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos