DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Și salvatorii au nevoie de ajutor. Mădălin Florea (42 de ani) s-a făcut pompier ca să salveze vieți, iar acum, mai mult ca oricând, are nevoie de bunăvoința oamenilor ca să trăiască. A primit un diagnostic crunt

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Și salvatorii au nevoie de ajutor. Mădălin Florea, angajat al ISU Giurgiu, în vârstă de 42 de ani, se luptă cu o boală cumplită și acum depinde de alți oameni ca să trăiască.

S-a făcut pompier în urmă cu 16 ani, fiind neînfricat și dornic să salveze vieți. Ani de zile și-a făcut meseria cu pasiune și curaj, iar acum, din păcate, a devenit neputincios în fața unei boli necruțătoare. Mădălin Florea (42 de ani), angajat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Giurgiu, plutonier adjunct, a fost diagnosticat cu tumoră malignă a rectului, cu determinări secundare hepatice. Are nevoie de 10.300 de dolari doar pentru teste genetice și biopsii. Este o sumă destul de mare ce trebuie strânsă în scurt timp, pentru că investigaţiile dintr-o clinică privată din Turcia sunt extrem de costisitoare, la fel şi tratamentul pe care trebuie să îl urmeze în ţară.

Colegii îl descriu ca fiind un bărbat vesel și optimist, care nu se plângea niciodată și nu dădea semne că are probleme. Coșmarul a început în luna mai a acestui an. Viața lui, a soției și a celor doi copii de 10 și 19 ani s-a schimbat radical. Au început procedurile grele, biopsii, examene CT și RMN, chimioterapie, iar toate acestea și-au pus amprenta asupra lui Mădălin. Starea lui de sănătate e acum tot mai precară.

Familia a efectuat demersurile necesare și l-a transportat la secția de chirurgie generală și oncologie, la un spital din Istanbul. Acolo poate beneficia de investigații suplimentare și terapii inovatoare, dar costurile sunt foarte mari.

ISU Giurgiu: Un salvator are nevoie de ajutor

ISU Giurgiu a postat recent un mesaj pe pagina de Facebook prin care face apel la populație să-i dea o mână de ajutor celui care și-a riscat mereu viața pentru alții.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 178 Total vizualizari,  4 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos