DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Simona Gherghe, prima reacție după ce Mirela Vaida a fost atacată în direct! Ce a dezvăluit: „Știu bine locul, știu și oamenii…”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Share

Simona Gherghe i-a transmis un mesaje Mirelei Vaida, după ce a fost atacată în direct în urmă cu o zi.

Mirela Vaida a trecut prin momente cumplite în urmă cu o zi, în direct! Prezentatoarea tv a fost atacată de o femeie dezbrăcată, care a intrat în platou și a dat cu o cărămidă după ea.

Simona Gherghe a reacționat, după ce Mirela Vaida a fost atacată în direct

Vedeta s-a panicat teribil când a văzut ce i s-a întâmplat și a mărturist, cu lacrimi în ochi, că se teme pentru viața ei. Mai mult decât atât, Mirela Vaida a făcut o dezvăluire halucinantă: este amenințată de Magdalena Șerban, prin intermediul contului de socializare.

La scurt timp după ce a aflat ce s-a întâmplat cu colega ei, Simona Gherghe, fosta prezentatoare a emisiunii moderată acum de Mirela Vaida, a ținut să transmită un mesaj de încurajare.

”Mirela, știu că treci prin momente cumplite. Sper doar că puii tăi să nu fi văzut scena de ieri. Inima sus! O să fie bine! Suntem alături de voi.

Citeste continuarea pe Fresh24.ro

 135 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos