DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Simona Halep, atacată agresiv de un medic din Marea Britanie: „R***t! Idolul vostru s-a dopat!”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Atac agresiv la adresa fostului lider WTA. Simona Halep a fost jignită de un medic din Marea Britanie.

Simona Halep continuă să rămână un subiect controversat în presa occidentală, după ce fost depistată pozitiv la testul anti-doping. Fostul lider WTA este atacată din toate părțile, inclusiv de un medic din Marea Britanie, foarte activ în social media.

Mihai Bălănică, medic român stabilit în Marea Britanie, nu crede în nevinovăția Simonei Halep, depistată pozitiv cu roxadustat. Acesta crede că atât jucătoarea din Constanța, cât și medicul ORL al acesteia, Dana Safta, sunt vinovate pentru situația rușinoasă care pune într-o lumină proastă sportul din România.

„Medicina românească! LOL (n.r. – râd în hohote). Eu sunt doctor în Londra. Ce zice prietena ei e o varză completă! Partea cu tromboza: aduce bucăți complet separate de informații și le pune la un loc, ca să își apere prietena. Voi ignorați evidența: idolul vostru s-a dopat! E simplu! Dana Safta e un ORL-ist bun, dar ce vorbește ea sunt avioane”, a declarat Mihai Bălănică, pentru ProSport.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 166 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos