DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

SIMONA HAPCIUC, CU OCHIUL VÂNĂT ÎN DIRECT! CE A PĂȚIT CONCURENTA DE LA SURVIVOR ROMÂNIA

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Simona Hapciuc, concurenta de la Survivor România, și-a șocat fanii după ce a apărut în emisiune cu un ochi învinețit. Iar toată lumea s-a întrebat ce anume s-a întâmplat cu favorita lor.

Condițiile de supraviețuire sunt dificile în jungla dominicană, acolo unde se desfășoară reality show-ul, „Survivor România”. De multe ori, apar situații neprevăzute, iar Simona Hapciuc a stârnit un val de controverse în mediul online atunci când a apărut cu un ochi învinețit în direct.

Cu ochiul vânăt și fața ușor umflată, concurenta s-a afișat în fața telespectatorilor. Fără să dea explicații, fanii s-au gândit la două ipoteze. Fie Simona Hapciuc s-a accidentat în timpul concursului, fie a fost lovită de cineva.

Simona Hapciuc, cu ochiul vânăt

Simona Hapciuc are un băiețel

Simona Hapciuc își crește singură băiețelul. Concurenta a fost părăsită de tatăl copilului ei atunci când acesta a aflat că este însărcinată.

„Am rămas însărcinată, dar tatăl lui Dimitrie a decis să dispară când a auzit. Atunci mi-a dat de ales: fie avortez, fie pleacă. Între noi fusese dragoste la prima vedere, vorbeam despre copii și căsătorie. Firul s-a rupt din cauza mamei lui.

A fost părăsit de tatăl lui, părinții divorțând, și a fost crescut de mama. El și-a dorit copilul, dar mama lui, nu. Nu a acceptat să îi dea drumul din cuib, să își întemeieze o familie. Mama lui nu a acceptat să fie pe planul doi”, a declarat Simona Hapciuc pentru click.ro.

Sursa articol Cancan.ro

 143 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos