Singurele cuvinte spuse de polițistul care a lovit-o mortal pe Raisa. Fata care a supraviețuit i-a povestit mamei secundele dinaintea impactului

Fii la curent cu noutățile

Poliţistul care a lovit ieri două copile pe trecerea de pietoni şi a ucis-o pe una dintre ele a primit control judiciar şi este anchetat pentru ucidere din culpă. Nu era în misiune, aşa cum a lăsat ieri poliţia să se înţeleagă. Şi avea mult peste viteza legală. O cameră de supraveghere a surprins momentul impactului. Imaginile dramatice clarifică multe dintre necunoscutele accidentului. Vă avertizez ca imaginile vă pot afecta emoţional.

Accidentul teribil a fost surprins de o cameră de supraveghere. Secvenţele sunt sfâşietoare. Cele două fete se ţineau de mână când au ajuns la trecerea de pietoni. Au văzut maşina în ultima clipă şi au alergat ca să traverseze mai rapid. Însă poliţistul avea o viteză ameţitoare şi nici gând să încetinească. Le-a izbit din plin, cu violenţă.

Fata care a supravieţuit a fost aruncată la câţiva metri de zebră. A reuşit să se ridice singură. Pe cealaltă copilă, poliţistul a luat-o pe capotă şi a mers aşa 50 metri. Apoi agentul a frânat, copilul a zburat de pe maşină şi a căzut la pământ.

Martoră”Gândiţi-vă ce viteză ar fi putut să aibă, cât a aruncat-o şi cum arată maşina”.

Martoră: ”Pe prima fetiţă am văzut-o la trecerea de pietoni pe partea dreaptă”.

Polițistul a împins-o cu pantoful pe fetiță, să vadă dacă mai mișcă

Imediat după accident, spun martorii, poliţistul face un gest greu de explicat. Coboară din maşină şi o împinge cu piciorul pe fata care zace aproape fără suflare pe asfalt. Verifică astfel dacă mai trăieşte.

Mama fetei rănite”Este inuman! Nu faci aşa ceva la un câine, apăi la un copil”

Bogdan Dinu, reporter Observator: ”După accident, poliţistul a fost luat de colegii lui şi dus la secţie. Nu s-a luat nicio măsură împotriva lui, întrucât agentul nu era nici băut, nici drogat. Potrivit surselor Observator, tânărul nu ar fi dat nicio declaraţie aseară. Singurele lui cuvinte ar fi fost: pur şi simplu am văzut-o pe capotă”.

Citeste integral pe Observator

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.