DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Sinucidere șocantă! Olimpia Bratu a fost găsită spânzurată chiar în instituția pe care o conducea

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Olimpia Bratu a fost găsită spânzurată chiar în biroul său. Aceasta era directoarea Bibliotecii Județene din Târgu Jiu. Femeia a lăsat și un bilet în care a explicat care este motivul pentru care a recurs la acest gest îngrozitor.

O femeia a fost găsită spânzurată chiar la locul de muncă. Aceasta era directoarea Bibliotecii Județene din Târgu Jiu și a ales să își pună capăt zilelor chiar în incinta instituției pe care o conducea. Femeia a fost găsită decedată, iar în proximitate ei se afla un bilet în care explica motivul pentru care a recurs la acest gest.

Olimpia Bratu s-a spânzurat cu o eșarfă de o grindă metalică din propriul său birou. Colegii de muncă susțin că în ultimele zile nu mai ieșea, cu orele, din biroul din bibliotecă. Olimpia Bratu se afla la conducerea bibliotecii județene, din iunie 2010, și transformase instituția dintr-una prăfuită, într-una funcțională, digitalizată, probabil cea mai modernă din subordinea Consiliului Județean Gorj, conform Gorjonline.ro

„La data de 28 februarie a.c., Poliţia Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată, prin apel de urgenţă, cu privire la faptul că în incinta unei instituții publice din municipiul Târgu Jiu a fost găsită o femeie spânzurată. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că este vorba despre o femeie de 52 de ani, din municipiul Târgu Jiu.  Femeia nu mai prezenta semne vitale, iar cadrele medicale au constatat decesul”, a transmis Poliţia Județeană Gorj.

Biletul lăsat de Olimpia Bratu, nu lasă loc de interpretări. Aceasta a explicat care este motivul pentru care a decis să își ia viața. Deși este un mesaj scurt, toată lumea a înțeles exact care este lucrul la care face referire.

CITESTE INTEGRAL PE RTV

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde