DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Situație alarmantă în România! Bilanț grav: peste 6100 de cazuri noi de coronavirus

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

România trece printr-o perioadă extrem de dificilă! Situația este din ce în ce mai gravă în țara noastră, iar cazurile de infectare sunt din ce în ce mai multe pe zi ce trece, deși toți sperau că lucrurile vor reveni la normal odată cu sosirea sezonului cald. Astăzi, 16 martie, specialiștii, au comunicat unul dintre cele mai grave bilanțuri din ultimele 3 luni, atât în ceea ce privește numărul de cazuri, cât și cel al deceselor.

Bilanț alarmant 16 martie 2021

Până astăzi, 16 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 868.799 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Autoritățile nu au comunicat numărul de persoane vindecate, pentru că specialiștii ar lucra în acest moment la platforma de centralizare a datelor.

În ultimele 24 de ore, au fost efectuate peste 38.000 de teste efectuate, PCR și rapide, dintre care 6118 persoane au fost confirmate pozitiv cu coronavirus, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. La ATI, în stare gravă, sunt acum 1.226 de pacienți internați, conform stirioficiale.ro.

În același interval, 133 de români au murit după ce s-au infectat cu coronavirus. Dintre acestea, 2 decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 30-39 ani, 5 decese la categoria de vârstă 40-49 ani, 9 decese la categoria de vârstă 50-59 ani, 27 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 45 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 45 decese la categoria de peste 80 de ani. Dintre toate persoanele decedate, 132 au avut și alte comorbidități.

România, printre primele țări la vaccinare

Oamenii sunt reticenți când vine vorba de vaccinare și acesta rămâne în continuare un subiect sensibil. Totuși, spre deosebire de situația de la începutul campaniei de vaccinare, lucrurile stau mult mai bine acum și românii încep să aibă încredere în imunizare.

Citeste continuarea pe Fresh24.ro

 149 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos